zaterdag

20 - Sinterklaas en Queen

Vandaag een drukke dag, helpen verhuizen, judoka's, boodschappen doen, Sinterklaas vieren, samen eten en met m'n broer naar concert van Rhapsody, Queen cover band in de Ster in Nieuwkuijk.

Voor zoonlief was judo, spelen met z'n nichtjes en Sinterklaas vieren het leukste.

Voor dochterlief was spelen met de nichtjes, Sinterklaas vieren en nieuwe oorbellen het leukste.

Voor manlief het krijgen van een zwarte gitaar (als dank voor hulp bij verhuizing), Sinterklaas vieren en de surprises het leukste.

En voor mij? Sinterklaas vieren, concert van Rhapsody en dat alle surprises leuk waren!

vrijdag

19 - Laat Sinterklaas maar komen!

Zoonlief geeft 's ochtends de katten eten en maakt dan ook de kattenbak schoon. Hij is dan 's ochtends vroeg dus al buiten. Vanmorgen kwam hij stralend weer binnen en vroeg of hij een foto mocht maken van de maan want die was zo mooi rond!

Dochterlief vond vandaag turnen, haar rapport en middageten bij haar beste vriendin het leukste. Maar ook de The Voice of Holland kijken natuurlijk :-)

Zoonlief dus de maan, zijn rapport en tussen de middag met pappa pizza eten... En The Voice of Holland kijken natuurlijk :-)

Manlief was lekker vrij, heeft geshopt voor Sinterklaas en shoarma gegeten.

En ik? Het is vrijdag dus The Voice of Holland kijken... maar ook fijn dat de surprise af is, het gedicht af is en de kadootjes allemaal ingepakt zijn... 

We zijn klaar om Sinterklaas te vieren!
donderdag

18 - regenboogAls de dag start met een regenboog, kan het eigenlijk niet meer stuk..!

Voor dochterlief zumba-gymles, verkeersplein-opdracht en dat het gedicht voor de surprise af is.

Voor zoonlief de verkeersplein-opdracht, zumba-gymles en dat hij pepernoten in zijn overblijftrommel vond...

Voor manlief dat de surprise af is, dat hij een rustige dag had en dat het gedicht van dochterlief af is.

Voor mezelf, de regenboog, dat de dame voor de boeken is langsgeweest - dat ruimt lekker op - en dat de boeken 'thema baby' bij de collega en zijn vrouw in de smaak vielen.

woensdag

17 - surprises en gedichten

Vandaag staat in het teken van surprises en gedichten....

Zoonlief is klaar, surprise + gedicht voor school, surprise + gedicht voor thuis. Alleen nog uitprinten en erbij doen.
Vandaag was school, keyboardles en met mamma shoppen het leukst.

Dochterlief is half klaar, surprise + gedicht voor school is klaar, surprise voor thuis is klaar, alleen het gedicht moet nog.
Vandaag was het cijfer van dictee (9+), met pappa de surprise afmaken en schilderen het leukste.

Manlief moet nog beginnen, of dat zegt hij om mij op een dwaalspoor te brengen....
Vandaag was leuk omdat hij met dochterlief in harmonie de surprise heeft kunnen doen, dat z'n muziek gebackupped stond (gelukkig maar want d ipod deletet zichzelf...) en dat ze pizza gingen eten!

En die van mij? Ik heb eraan gewerkt van 8.45u tot 11u. Morgen verder.
Vandaag was het shoppen met zoonlief gezellig, dat we met z'n vieren het pepernotenspel hebben gespeeld bij de thee en naar de film met mijn vriendin! Alles is familie!

dinsdag

16 - lekkere pannenkoeken

Zoonlief vond vandaag pannenkoeken eten, 8+ voor rekentoets en het cadeautje (diabolo) en chocomunten in z'n schoen het leukste.

Dochterlief vond de vioolles (juf vond dat ze goed had geoefend) en het oefenen daarvoor vanmiddag, het buitenspelen met 2 vriendinnen en de toets die goed is gegaan het leukst. Maar ook de cadeautjes (scoubidou touwtjes en topmodel notitieboekje) in haar schoen waren super!

Manlief was lekker vrij, heeft pannenkoeken staan bakken (weer erg goed gelukt) en heeft lekker gebiljart.

En ik? Ikzelf heb veel kleine klusjes die al langer lagen op t werk kunnen doen of in gang kunnen zetten, had een leuke bijeenkomst in Houten vanmiddag (met dank aan Joke voor het rijden) en heb een mevrouw blij gemaakt met een groot aantal boeken (worden opgehaald).

maandag

15 - gewone dag, met een leuk staartje...

Vandaag is een gewone maar fijne dag met werken, school, BSO. Het leuke einde was de schoen zetten, bakje water en appeltje voor t paard!

Zoonlief had weer Scarabee groep - Spaans huiswerk was goed, gelukkig zijn de gymspullen die hij uitleende weer terecht en de BSO was weer gezellig

Dochterlief heeft een ketting met haar Beste Vriendin gedeeld - zij een gedeelte van het hartje, de vriendin de andere, heeft haar school-surprise ingeleverd - mooi op tijd en de BSO was weer gezellig.

Maar het allerleukste was de schoen zetten, heel goed gezongen en allebei een liedje gespeeld...
Manlief heeft zijn laatste dienst erop zitten en heeft nu een week vrij!

En ikzelf? Ik was blij met een normale dag op 't werk, samen gegeten en..... 500+ hits op mijn andere blog! Wie had dat gedacht!

zondag

14 - rustige zondag eindigt met vet concert

Vandaag was een lekkere rustige zondag, met een leuk einde!

Zoonlief vond het fijnst dat hij de hele dag lekker lui in pyama mocht blijven, dat hij met het op afstand bestuurbare helicoptertje heeft gespeeld en dat we tosti's als avondeten hadden...

Dochterlief is blij dat de surprise voor school af én mooi is geworden, daarna kwam het in pyama luieren en dat de oppas kwam - want dat is haar grote vriendin.

Manlief heeft maar 1 leukste ding en dat is het concert van Tommy Emmanuel in Amersfoort vanavond.

En ik? Ik ben blij dat de surprise van dochterlief af is, dat de boekenkast op de slaapkamer voor de hlft klaar is (zie mijn Andere blog) en het concert van Tommy Emmanuel.