donderdag

366 t/m 372 - lekker eten, Suzy en post

Dag 366 Donderdag - 14 november 2013: 1 jarig jubileum!
Het is een normale dag en toch ook weer niet... Dit blog bestaat 1 jaar en op mijn werk wordt taart uitgedeeld. Niet voor mijn bog hoor, maar een verjaardag... was wel mooi meegenomen. Heb ik het toch soort van stiekem gevierd haha.
De kinderen lunchten thuis met manlief, die daarna weer verder ging met opruimen. Winterkleding, jassen, er kan veel weg. Ik ga daar in het weekend mee verder en dan kan het naar de Kringloopwinkel.
Manlief ging eind van de middag richting werk, terwijl ik juist richting huis kwam.
Met de kinderen - na de BSO - samen pasta gegeten en rustig aan gedaan. Zij op de computer, ik kaarten schrijvend (12 stuks, ik liep een beetje achter..)
's Avonds heb ik nog gestreken en opgeruimd.

Lekkere pasta!
Dag 367 Vrijdag
Een gewone vrijdag met school, werk en de normale dingen. Behalve het einde. Want ik ben gezellig uit geweest met mijn broer in Utrecht. We hebben gegeten bij Mahanakorn - heerlijk Thais! Lekker kunnen bijkletsen samen.
Heerlijk Thais!

Dag 368 Zaterdag
Vandaag starten we rustig op, doen wat boodschappen, ik kreeg een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste. Héérlijk! Wat kom ik daarvan tot rust!
Met z'n vieren kunnen lunchen en daarna richting oma. We hebben daar krokotten gegeten, gezellige boel, veel van de familie was verzameld. En we hoorden het blije nieuws dat er bij een van de nichtjes een nieuw kindje wordt verwacht in juni 2014!
Yes, de zelfgemaakte
kroketten van oma!
Er zijn er 62 opgegaan...
Dag 369 Zondag
Wat een heerlijke rustige dag. De kinderen gingen spelen en manlief sliep uit (vanwege de late dienst). Dus heerlijk opgestart met de krant, kroelen met de katten (zie foto - haha) en mijn knutselspullen opgeruimd in nóg handigere bakjes (bedankt grote dochterlief!).
Met z'n drieën gegeten, manlief moest werken.
Speel nou met me....!
Dag 370 Maandag
Geen spannende dag, gewoon werk, school, BSO. Een vrije dag voor manlief, wat fijn was voor hem. Even rust, lekker gitaar spelen, maar ook opgeruimd, gestofzuigd en gestreken. Heerlijk zo'n man!
Zou deze post al
zijn aangekomen..?
Dag 371 Dinsdag
Een gewone dinsdag, manlief is vrij, de kinderen naar school en ik vroeg naar 't werk.
De kinderen hebben lootjes getrokken op school - joepie! Wanneer gaan we cadeautjes kopen??
Tijdens de turnles van zoonlief, ben ik met dochterlief begonnen aan de suprise - ze was lekker creatief aan de gang.
Daarna ben ik met opruimen en post bezig geweest...

We gaan verder
met het Alfabet...
Dag 372 Woensdag
Een rustige opruimochtend en gestreken terwijl de kinderen op school zijn en manlief aan 't werk. Alle winterkleding is uitgezocht en een aantal jassen die nooit meer gedragen worden weggebracht naar de kringloopwinkel! Dat ruimt lekker op! En nog onverwachts bezoek van een vriendin, even lekker koffie gedronken. Beetje rommelig in huis, maar ze kent me gelukkig... :-)
Na de lunch (gezellig met z'n vieren, voor manlief weer naar z'n werk ging) naar Keyboardles en cadeautjes gekocht voor Sinterklaas-surprises.
Kip in de oven gezet en de keuken opgeruimd. Vroeg gegeten en naar Vioolles. Daarna de kinderen in bed en met post bezig geweest, want ik had kerstkaarten en kerstpostzegels gekocht omdat ik mijn penpals dit jaar ook een kerstkaart wil sturen.... dus heb ik gisteravond besteed aan het opzetten van een adresboek voor die penpals. Wonderlijk genoeg heb ik een groot aantal bij Y en W staan - veel Aziatische penpals - hihi.
Alle PenPal - adressen
staan erin!