donderdag

295 - een leuke dag

woensdag 4 september

Vandaag was een leuke dag want er was school, ze konden lekker 's middags spelen met vriendjes en vriendinnetjes en er bleef zelfs een vriendinnetje eten.

De drie leukste dingen waren voor:

Tessa dat haar vriendin kwam spelen en bleef eten én dat pappa haar fietsstandaard heeft gemaakt.

Rick dat hij lekker heeft kunnen spelen, naar de muziekschool om voor het nieuwe seizoen op te geven en het eten.

Oumaima (vriendinnetje) dat haar pappa zich weer beter voelt (van een zware blaasontsteking), dat ze bij Tessa mocht spelen én dat ze mee mocht eten.

Manlief was het een leuke dag omdat de fietsstandaard is gelukt, hij gitaar heeft gespeeld en lekker gehaktballen kreeg bij het eten... :-)

En voor mij? Ik vond het fijn dat alle post die ik wou maken gelukt is, dat ik hele mooie foto's van Tessa heb kunnen maken

 én dat het aquarelleren zo goed gaat.
Ik zal binnenkort een paar dingen laten zien.
Nu al nieuwsgierig? Kijk dan op Instagram bij Zonnebol (dat ben ik...:-))

woensdag

294 - motor, turnen en postbode zijn

Dinsdag 3 september

Tweede dag naar school, manlief voor z'n  motor (uitlaat stuk) bezig geweest. Zoonlief had voor t eerst weer turnen na de zomerstop en dan ook nog in een andere sportzaal (even zoeken). Manlief had vergadering vanavond. 
Ik had geen leuke dag op kantoor, zeer rommelig, feestmoment voor jubileum werd vergeten, allemaal 'zeurende' collega's... Niet echt natuurlijk, maar ik was in een slechte stemming....
's avonds met dochterlief postpapier gemaakt, schreef ze een echte brief aan haar beste vriendin en deed hem op de post, ik ontving een lief briefje van zoonlief of ik zijn penpal wilde worden (lief!!) en heb ik de Flow gelezen. Daarna kon ik niet slapen en heb zitten schilderen. 

dinsdag

293 - start school, BSO en samen eten

2 september

Joepie, vandaag start school weer. De kinderen waren in opperbeste stemming, alhoewel ook wel een beetje gespannen, naast wie zit ik, is de juf lief...

Nou het was een topdag! School was leuk vonden beide kinderen, gym ook (zoonlief), overblijven (dochterlief) en de juffen zijn lief - gelukkig maar.
Daarna naar de BSO en dat was ook leuk, al konden ze niet echt naar buiten vanwege het weer.
's avonds hebben we lekker samen gegeten en boekjes gelezen.
Manlief heeft na zijn werk vliegjes zitten binden (voor vliegvissen), vergaderstukken doorgelezen en lekker gekookt: karbonade, gebakken aardappeltjes en salade.
En ik? Ik had een beetje vreemde dag.
Eerst naar het postkantoor voor heel veel pakketjes, kostte ook heel veel euri... maar goed, het grootste gedeelte was Internationale post. En ik krijg ook weer post terug, want het zijn swaps via www.swap-bot.com
En daarna naar kantoor, vol verwachting, want gister was ik 12,5 jaar bij de zaak (zondag 1 sept) dus ik dacht vandaag komen alle felicitaties, bloemen etc. Helaas niet, maar mijn manager en 2 lieve collega's hebben er wél aan gedacht. En ik weet wel dat we uit eten gaan met een aantal mensen, maar dat is pas op 13 september.
Maar toen ik thuis kwam bleek dat manlief mooie Kalanchoë planten gehaald voor deze gelegenheid - erg lief!
Ook bleek vandaag dat ik vorige week voor TanteJanniesPostkamer post aan de verkeerde had gestuurd, die had in juni al post van mij ontvangen... haha. Dus... 's avonds nieuwe snailmail zitten maken voor de juiste ontvanger...


maandag

292 - zwembad, hut en Hollandse pot

Vandaag ging manlief naar de gitaarbouw-workshop, ging dochterlief zermmen en spelen bij een vriendin, ging zoonlief buitenspelen in de stoere hut en ik? Ik had tijd om was te draaien, strijken, krantje te lezen en de pauw af te maken om te versturen naar USA (via swapbot)!

's Avonds samen gegeten en familievergadering gehouden. Uitkomst: hoger zakgeld, minder IPad tijd. En lief tegen elkaar doen ipv kribbig... 
Tijd dat ze weer naar school gaan - gelukkig is dat morgen!

291 - happymeal, creatief bezig en tostis

Zaterdag 31 augustus

Manlief ging werken, de kinderen en ik deden rustig aan, gingen bij McDonald's eten en katteneten kopen. Daarna gingen ze lekker buitenspelen.
's Avonds aten we tosti's en waren we allemaal creatief bezig (tekenen, schilderen, kleien)

290 - giga zonnebloem, bezoek en samen eten

Vrijdag 30 augustus

Manlief en gingen werken. Opa en oma gingen met de kinderen op pad, naar tante Marja en daarna lunchen bij tante Wil. Gezellig!
Manlief heeft aan de uitlaat van zn motor liggen sleutelen - hopelijk komt er snel een besteld onderdeel. 
Samen gegeten (rijst met groente/knakworstjes saus) en verder een heerlijk rustige knutsel-avond gehad.