woensdag

301 - motor, turnen en afscheid

Dinsdag 10 september 2013

Vandaag ging de motor naar de garage voor een nieuwe uitlaat, lunchten de kinderen met Ruud, had ik een feestje op t werk, gingen ze na school lekker buiten spelen en ging Rick na het eten naar turnen, maakte Tessa enveloppen en ging ik naar de laatste vergadering als voorzitter van het wijknetwerk. Jammer om het los te laten, maar voor mij de goede keuze... Scheelt heel veel stress.
Afscheid was gezellig - nog zitten napraten bij Mieke en Arie thuis.

300 - warme broodjes, wijkkrant en enveloppen

Maandag 9 september 2013

Postcrossing post gemaakt, samen koffie gedronken, want ik heb een vrije dag. De kinderen lunchten thuis - lekker warme broodjes! Daarna ging manlief werken en ik de hobby/knutsel-kast opruimen. Wat heb ik daar eigenlijk leuke dingen in verzameld... Zoals kralen!
 
Rick had een feestje na school, Tessa ging naar de BSO. 
Beide opgehaald en samen gegeten, de wijkkrant gelopen met Rick. Daarna hebben we mooie pagina's uit tijdschriften gehaald voor enveloppen

299 - zwembad, spelen en bietjes

Zondag 8 september 2013
Met zn vieren naar het zwembad, thuis geluncht. De kinderen gingen buiten spelen. Manlief gitaar spelen en ik ging nog éven naar het Boekenfestijn :-)
Een film in onze thuisbios gezien mét popcorn en daarna bietjes gegeten - grappig voor het eerst ooit echt verse bietjes gebruikt uit de moestuin van buurman Gijs.

zondag

298 - judoles, naar oma en het boekenfestijn

zaterdag 7 september

Rustige ochtend, met z'n vieren richting 
de judoschool voor Rick's eerste les.
Daarna thuis broodje gegeten en richting 
oma Ietje.
Zitten kletsen, in de tuin gespeeld, mooie
dahlia's, druiven geplukt en gegeten, 
beukenootjes geraapt en gras gemaaid. 
Daarna naar het boekenfestijn in Utrecht. 
Leuke dingen gevonden, hoog gehalte 
gitaar-boeken ;-)
Daarna bij McDonald's gegeten en 
'gespeeld' met de nieuwe aanwinsten.


297 - vrije dag, turnles en uit met vader

Vrijdag 6 september
Vandaag ben ik vrij, gaat Rick naar de bouwspeeltuin, heeft Tessa 'gewoon' les en manlief dienst. Heb ik de wijkkrant opgehaald, zitten tekenen, opgeruimd en schoongemaakt. Kwamen opa en oma lunchen, deden we met Tessa een spelletje en ging ik daarna met m'n vader naar Utrecht, was de bovenleiding van de tram stuk, gingen we dús met de bus en hebben lekker op het boekenfestijn rondgopen, borreltje gedronken en aan de gracht - buiten - bij Gauchos gegeten. 

Tessa had haar eerste turnles en zoonlief lekker buiten gespeeld. Manlief heeft alle vorderingen met zijn gitaar aan oma verteld. 

296 - BSO, samen eten en schilderen

Vandaag een normale werkdag, school, BSO, samen eten en creatief bezig zijn. 
Maar ik had wél een hele leuke ochtend tijdens een taal-training op mn werk. En alle mensen die ik hen uitgenodigd voor het etentje voor mn jubileum kunnen. 
Bleek na de lunch toch weer dat mn werkuren 'op de tocht' staan... Daarom 's avonds dit schilderij afgemaakt - even mijn hoofd leeg gemaakt. 
"Let me bring color to your world"