donderdag

373 t/m 379 - kruidnoten, logeren en surprises

Donderdag
Een gewone werk/school dag zonder bijzonderheden. Het leukste ding was met dochterlief glutenvrije kruidnootjes bakken, gewoon op een donderdag. Moet ook wel eens kunnen :-)
glutenvrije kruidnootjes

Vrijdag
Manlief en ik gingen werken.
De kinderen waren vrij van school en gingen met opa en oma naar de kerstmarkt bij Haarzuilens. 's middags was manlief er als "wisseling van de wacht" :-)
Eind van de middag had zoonlief een zwemfeestje en ging dochterlief naar turnen.
Beiden hebben - uitgeput... - The Voice of Holland gekeken omdat er een oom van een vriendinnetje aan mee deed en die kwam op tv. Hij is door - gelukkig maar!
mooie lucht!

Zaterdag
Opstaan was moeilijk, maar ze kwamen uit bed. Na even aangetut te hebben, ging zoonlief naar judo (want hij was niet geweest gisteravond) en na de boodschappen, hebben we de suprise van dcohterlief afgemaakt. We gingen rond theetijd richting het logeeradres. Joepie! Ze hadden er enorm zin in, ook al waren ze beide best wel moe.
We hebben Chinees gehaald en lekker daar gegeten. Om 21u gingen manlief en ik naar huis.

Achteraf hoorde ik dat ze tot 23.30u wakker waren, door bijkletsen en spelen met hun vriendjes. Ze kennen ze hun hele leven al, we kennen ze namelijk van de Créche :-)
herfstbladeren kunstwerk
door Tessa en Cassandra

Zondag
Vandaag ben ik met een vriendin naar Haarlem geweest, we bekeken het Frans Hals museum en het Teylers museum. We fietsen door Haarlem heen en genoten van al het moois!
Manlief heeft gewerkt aan zijn gitaar en de kinderen waren in Ballorig.
Eind van de middag heb ik ze opgehaald bij het logeeradres. Ze hadden genoten!
Thuis met z'n vieren gegeten.

Teylers museum

Maandag
Ze waren bijna niet uit bed te krijgen, zo moe waren ze nog van het weekend.... hmm, toch maar even een weekje wat vroeger naar bed, beetje bijtanken.
Dochterlief was zelfs zó moe, dat ze haar tas was vergeten mee te nemen... natuurlijk heb ik die nog even na-gebracht.
mailart

Manlief en ik hebben beiden gewerkt, hij heeft gekookt en ik heb de kinderen bij de BSO opgehaald. Samen gegeten en lekker vroeg onder de wol!

Dinsdag
Het opstaan ging al iets beter... Manlief heeft pappadag op dinsdag, dus die is huishoudelijk bezig geweest! Alleen wel vervelend dat hij zich niet lekker voelde, hij heeft zich ziekgemeld.
Ik ging vroeg werken en was eind van de middag terug.
Na het eten ging zoonlief naar turnen. 's avonds heb ik zitten tekenen op te versturen kerstkaarten.

Woensdag
Manlief ziek thuis, grootste gedeelte van de dag geslapen... hopelijk is hij snel weer beter.
Vandaag is het mijn mamma-dag en ben ik huishoudelijk bezig geweest. Maar ook met post en de kinderen. Na de lunch met zoonlief naar muziekles en daarna boodschappen. Dochterlief ging spelen bij een vriendin en daarna hebben we haar tweede surprise (voor school) afgemaakt. Het is een hele mooie grote nagellak-pot geworden.
Rick heeft aan zijn surprise gewerkt. Die van school moet nog gestart worden... maar hij weet wel wat hij wil maken - een vissenkom.
We hoefden niet vroeg te eten, want dochterlief had geen muziekles, volgende week weer. Na het eten gingen ze lekker onder de wol en heb ik nog zitten uitproberen met PanPastel (een bepaalde techniek). Leuk om te doen.
"Waiting for the Storm"