donderdag

309 - ik kan wel een taxibedrijf starten...

De ochtend startte rustig, met het maken van post en aan het pianokrukhoesje haken.
Maar tegen 11.30 ging ik opruimen, de tafel dekken, brood ontdooien, want daarna zou "Taxibedrijf Emilie" opstarten...

Het brood was gegeten en de 1e rit ging van start: naar de muziekschool met Rick. Terwijl hij les had, haalde ik postzegels en boodschappen en verstuurde de post.
Terug thuis werkten we aan Rick's boekbespreking en wachtten we op Tessa die naar Sportinstuif was, op de fiets :-)
We dronken thee met manlief samen, gezellig!

De taxi vertrok weer: naar judoles van Rick. Terwijl hij les kreeg, ging ik met Tessa naar de C.oolcat en we leefden ons uit. Ze was uit alle broeken gegroeid... En er kwam een bloes, jasje, 2 t-shirts bij. We hebben erop gelet dat het allemaal qua kleur met elkaar te combineren is...

Terug naar huis, samen Lasagne gegeten en daarna vertrok de taxi weer: deze keer naar de muziekschool voor Tessa. In de parkeergarage beseften we dat we de viool vergeten waren....
DUS ben ik weer naar huis gereden en heb hem opgehaald, terwijl Tessa de juf 'bezighield' hihi.

Thuis een ijsje als toetje gegeten, met Tessa haar kast opgeruimd en de nieuwe kleren ingeruimd.
En daarna..... kletsten Ruud en ik even samen, lijmde hij een Glow-in-the-Dark puzzel op een stevige ondergrond zodat hij opgehangen kan worden en ging naar bed (vroege dienst).
Ik heb zitten tekenen en even rustig aan gedaan.

Wat een dag!

dinsdag

308 - gewone dinsdag

dinsdag 17 september

Een hele gewone dinsdag, waarop oma langskwam voor de lunch (ik had chocolademelk, chocoladehagelslag én een stuk chocola van oma, mam!!), alle toetsen op school goed gingen, we samen konden eten, Rick naar turnen ging en het een rustige avond was, waarop ik een hotrod-brievenbus tekende...

307 - bloemkoolschotel, post en informatieavond school

Maandag 18 september 2013

Een gewone werk/school dag met overblijven en BSO. De ovenschotel Bloemkool had ik zondag al voorbereid, dus we konden zó aanschuiven aan tafel toen we thuis kwamen.
Vandaag zou zoonlief een toets hebben, maar die werd verschoven.
's avonds ging ik naar de informatieavond voor groep 6 op school, daar heb ik opgebiecht dat ik zeer waarschijnlijk het werkschrift Aardrijkskunde van dochterlief bij het oud-papier heb gemikt, omdat ik dacht dat het van zoonlief was en zijn spullen heb opgeruimd - ahum.
Manlief is bezig zijn elpeecollectie te digitaliseren, het gaat langzaam maar gestaag. Leuk om al die 'oude' muziek te horen.
Leuke post uit Amerika (swap 10 ansichtkaarten)


maandag

306 - musical, post en mooie wolken

zondag 15 september 2013

Vandaag heeft Tessa een verjaardagsfeestje met high tea en bioscoop op het programma.
Rick heeft geprobeerd om Minecraft op de pc te krijgen en het staat er wel op, maar we kunnen het niet spelen... zucht....
Om 15u gingen we op weg naar IJsselstein, waar we hadden afgesproken met Els, de kinderen en mijn nichtje (werd gebracht). We zijn met z'n zessen naar het Fulcotheater geweest en hebben de musical Oliver in NY gezien. Het was erg leuk, heel gezellig, mooi gezongen en het verhaal zat goed in elkaar. Daarna weer naar de McD in IJsselstein waar we hebben gegeten. Hoera voor de kortingsbonnetjes... Mijn nichtje werd daar opgehaald.
's avonds post zitten maken voor naar Amerika en vriendinnen.


305 - tekenen, een feestje en zelfgemaakte pizza

zaterdag 14 september 2013

Wat zijn we de laatste tijd heerlijk creatief bezig thuis. We maken enveloppen, maken tekeningen, schilderen, schrijven brieven naar vrienden.
Maar de kinderen wilden nu eens lekker tv kijken en dat mocht :-)
Ik deed boodschappen, manlief was werken.
We aten warme broodjes en het was een gezellige ochtend.
's middags gingen we naar mijn broer die zijn verjaardag vierde. Heel gezellig en alle kinderen hebben gekookt - ze maakten zelf pizza. Wat een gezellige boel!304 - verhuisd, verwend en uit eten

vrijdag 13 september 2013

De dag begon met een hele blije Tessa die volledig aangekleed naast mijn bed stond omdat ze helemaal blij was dat het de Bouwspeeltuin-dag was. Helaas was dit om 6uur één uur te vroeg... kreun. De kinderen gingen naar school, Rick 'bleef over'. Tessa genoot op de Bouwspeeltuin, was blij dat én pappa én opa en oma er waren toen ze uit school kwam om 14u.
Rick had 'gewoon' les en was om 15.15u uit.
Ik ben vandaag intern verhuisd, naar 2 deuren verderop... Wel fijn dat er nu meer licht is. Hier zijn twee ramen en ik had 1 kleintje. Maar verder is het zwaar wennen. Komt goed :-)
Ruud dronk thee met mijn ouders, verkleedde zich en ging op weg naar Utrecht.
De kinderen speelden met vriendjes en vriendinnetjes, Tessa ging naar turnen en ze aten pasta met opa samen.
Want Ruud en ik gingen uit eten omdat ik op 1 september 12,5 jaar bij de zaak was. Een jubileum. Nou het was geweldig. Heerlijk gegeten bij Saffraan in Utrecht met lieve collega's, waarvan er een aantal op hun vrije dag naar Utrecht kwamen. Ik kreeg een mooie kaart, super leuke cadeautjes en de 'zittende beer'. Dit is een beeldje dat speciaal voor mijn bedrijf, Berenschot, is ontworpen voor jubilarissen. Ik ben vereerd dat ik dit heb mogen ontvangen.


303 - een gemaakte motor en breien aan de keukentafel

donderdag 12 september 2013

Een gewone donderdag, met op 't werk voorbereidingen voor een interne verhuizing, de kinderen lunchten thuis, ze gingen naar de BSO en we aten samen.
's avonds ging ik haken/breien bij Puck in Houten.

Manlief had een rustige dag, kon gitaarspelen en haalde zijn motor op. Hij is heel mooi met dubbele uitlaat en is lekker stil nu. Vinden de buren ook wel prettig - hihi.

En we aten pannenkoeken!


302 - kindertaxi voor muziek en sport

Woensdag 11 september 2013

Vanmorgen de computer zitten updaten, itunes gesynchroniseerd en alle foto's van m'n telefoon afgehaald.  
Vanmiddag rij ik de hele tijd op en neer naar de muziekschool, de bieb, judo en nog een keer de muziekschool. Kindertaxi dus....

Het was een leuke dag, maar zeeeeer druk.