vrijdag

345 - BSO, Bink en breien

Donderdag
Wat gek, alleen zoonlief en ik in huis. Manlief was al vroeg richting werk vertrokken.
Dus saampjes gegeten, hij ging daarna naar de BSO en ik naar mn werk. (Dochterlief ging met het vriendinnetje naar de BSO.) Manlief was tussen de middag thuis en heeft met Bink gekroeld. Toch het luikje maar weer open gezet. Is anders ook zielig voor Suzy.
Eindelijk de brief gekregen van de vermindering van uren. 't Gaat pas in per 1 januari, maar ik wou gewoon duidelijkheid. De kosten van de kinderopvang zijn aanzienlijk minder per 1 januari, want we hebben 1 dag opgezegd voor beide kinderen. Wel jammer voor ze, maar kosten-technisch is het anders niet haalbaar.
Eind van de middag kwamen de kinderen zelf naar huis, dochterlief vertelde lekker over het logeren. We hebben gewacht op manlief met eten (rijst met kerrie/kip saus) en ook dat was gezellig! Daarna gingen ze naar bed en ging ik "breien aan de keukentafel" in Houten. Ik ben eindelijk weer bezig met de trui van Rick - waarmee eigenlijk alle creatieve dingen zijn gestart. Maar ja, afmaken is moeilijk... Ik ben er nu weer een stuk verder mee gekomen gelukkig. Nog even gekletst met manlief en toen snel slapen, want ik begin vrijdag heel vroeg met werken.

344 - ramen wassen, film, logeren

Woensdag
Vanmorgen naar mn broer en zijn nieuwe bedrijfspand geweest. Mooie ruimte, we hielpen bij het ramen zemen en plakplastic bevestigen. Met zn allen geluncht en weer naar huis. De logeerspullen van dochterlief uitgezocht en ingepakt.
Manlief kwam thuis uit z'n werk en we gingen iets eerder weg naar de film, want ik moest langs de bank. Iedereen schoenen aan? Mooi, we gaan. Maar... toen werd er gebeld dat Bink weer was gevonden en bij een dierenarts zat waar zn chip werd uitgelezen.
We konden hem in onze eigen wijk ophalen, bij de mevrouw die hem had opgevangen. Hij was gewoon gezellig met haar meegelopen en ook mee naar binnen. Ze vond het jammer om hem te laten gaan, maar was blij dat we met 4 man sterk de kat kwamen halen "-)

We hebben Bink thuis gebracht, het luikje dichtgezet en zijn toen op een holletje door naar de bioscoop voor de film De Nieuwe Wildernis. Wat een prachtige film over de Oostvaardersplassen. Echt een aanrader!

Dochterlief afgezet bij het logeeradres. En toen zijn we met z'n drieën naar de MacD. geweest :-)

woensdag

343 - lego world, oorbellen en ovenschotel

Dinsdag
Gestart met thuiswerken, de tickets voor Lego World uitgeprint. Manlief en zoon gingen samen een dagje weg. Ze hadden het súper! Veel mooie lego gezien én zelf mogen bouwen. 
Ik bracht dochterlief bij oma, ging naar fysio, door naar t werk en heb haar 's avonds weer opgehaald. Zij had ook een súperdag gehad, was lekker verwend met oorbellen, aandacht en leuke dingen doen. 
Samen thuis gegeten. 

342 - Victoria, BSO en voorlezen

Maandag
Beetje saaie dag: Gewerkt, BSO, gegeten, voorgelezen. 
Leuk: Victoria is bij grote dochterlief komen wonen. 

maandag

340 en 341 - herfstvakantie, post en buiten spelen

Hoera we hebben herfstvakantie!
De zaterdag was een heerlijk rustige dag die voor mij begon met een gezichtsmassage - heerlijk! De kinderen speelden lekker buiten. We hebben met z'n vieren geluncht en daarna ging manlief werken. Er kwam een vriendinnetje spelen en zoonlief ging bij een vriendje spelen. 's avonds las ik eindelijk mijn boek uit :-)
Post verstuurd naar Ierland, Taiwan,
China en Finland!
De zondag was ook lekker rustig, met redelijk weer. Ik heb opgeruimd, post gemaakt, was gedraaid, gestrekern, de kinderen speelden buiten, manlief was naar Gitaarbouwen. 's middags mocht dochterlief mee op 'paddenstoelen' wandeling met een vriendin, speelde zoonlief in het park en maakte ik een ordner en 'speelde' met mn postcrossing ansichtkaarten. We deden boodschappen en aten beenham met frietjes met z'n vieren.
's avonds kwamen mijn ouders op de koffie en kregen manlief en ik - in het vooruit - ons cadeau voor 12,5 jaar trouwen (feb '14). We kregen kaarten voor De Prins van Oranje! Super cadeau want we hadden het er al vaker over gehad, maar vonden het elf te duur.
Dat was een mooie afsluiting van het weekend:-)