zaterdag

209 - kermis, bbq en x-factor

Vandaag rustige dag met het springkussen uitlenen, naar judo, paar kleine boodschapjes, gehaakt, gitaarboek bekeken, ge-vliegvist, naar de kermis (super tof!), bbq-en en de herhaling van X-factor kijken. 
En nu zijn we allemaal lekker rozig... Of komt dat door de rosé - hihi

vrijdag

208 - feest, bbq en gitaarboek

Vandaag is manlief jarig en dat vierden wij met taart, kadootjes en een lekkere bbq!
Hij kreeg kleine cadeautjes, zelfgemaakte cadeautjes van de kinderen, 2 tshirts en een stoer short, forelvissen in een (voor hem) nieuwe locatie. En eindelijk mocht hij het gewenste boek "2000 gitaren - de ultieme collectie"  uitpakken en zit dat nu lekker op zn gemak door te kijken.
Zijn eigen ontwerp is hij (gelukkig) nog niet tegen gekomen...

Fijn weekend!

207 - school, werk en buiten eten

Beetje saaie donderdag met werken, de kinderen lunchten thuis met pappa, werken, boodschappen gedaan, stiekem met de kinderen alle cadeautjes ingepakt en de kaart geschreven. Gekookt (rijst met zoetzure kip/groentesaus) en lekker in de tuin gegeten. Lekkere zoete Aardbeien als toetje!
Gym was leuk - balanceren en wel cijfers terug, maar ja als het altijd maar achten zijn... :-) Nee, goed hoor, beiden voor taal!
En 's avonds de nieuwe planten weer water gegeven, met de katten gespeeld en gebalanceerd op alle ballen - alleen de skippybal was niet zo'n goed idee :-)

's Avonds ben ik naar het 'Breien aan de Keukentafel' in Houten geweest. Je kan er ook haken...
Interesse? Laat het me even weten, dan geef ik de locatie door!

Slingers opgehangen en opgeruimd. Cadeautje nr 1 neergelegd, want manlief heeft vroege dienst.... op z'n verjaardag.


donderdag

206 - tuin, planten en zon

Wat was het een heerlijke zonnige woensdag, de voortuin is onkruid vrij, we hebben zaadjes ingezaaid en bij het tuincentrum 3 hanging baskets gekocht en 2 bakken voor op tafel, potgrond en twee kaarsen.
De tuin is meteen een stuk gezelliger. want daa bloeit nog niks, de rodondendron is net uitgebloeid...
Na keyboardles hebben we nog cadeautjes voor manlief gekocht, want die is vrijdag jarig.
En lekker kip, sla en krieltjes gegeten.

dinsdag

205 - turnen/viool, vriendin en de vnv

Vandaag is er van alles gebeurd. Er is gewerkt, boodschappen gedaan, gestreken, gestofzuigd en oma kwam lunchen. Er zijn weer drie uitjes vd lijst voor schoolreis - blijft spannend...
Er is muziek gemaakt, geturnt en lapjes gehaakt. En manlief ging naar de tweede vnv vergadering, ik heb bij zitten kletsen met Els terwijl we de reactie vd katten bekeken bij deze 'indringer'... Mooi om te zien dat ze samen werken bij het besluipen en bekijken..

204 - tennis, rode kool en gitaar-melodieen

Maandag was een normale maandag.
De kinderen gingen naar school, zoonlief een leuke Scarabee les, dochterlief had een 8 voor dictee (goed!), ze lunchten thuis en gingen na school naar de BSO, waar ze een tennis-clinic hadden - LEUK! We aten rode kool (zij) en pasta (manlief en ik), want we vriezen wel veel in, maar vergeten het dan te eten, omdat we dan weer vers koken :-) Ze keken een klein stukje Lucky Luke, speelde viool en deden huiswerk voor ze naar bed gingen.

Manlief deed boodschappen, lunchte met de kinderen, ging om 14u werken en was om 19.30u weer thuis, at pasta en speelde daarna heel mooi op de akoestische concertgitaar. Voor mij allemaal bekende melodietjes, dus ik neuriede vrolijk mee.

Ik ging vroeg werken, deed een aantal postzaken in mijn pauze, ben (thuis) gestart met een nieuw patroon te haken terwijl ik de tennis-clinic afwachtte, haalde de kinderen op bij de BSO, aten samen en maakte met zoonlief zijn huiswerk af.

maandag

203 - huiswerk, haken en verjaardag

Zondag was een rustige dag, manlief ging werken, de kinderen deden het huiswerk voor komende week met een beetje begeleiding van mij (werkstuk Dolfijn, cultuurgids Madrid) en na de lunch gingen we richting Buurmalsen voor de verjaardag van mijn schoonzus.
Lekker in de tuin kunnen zitten en kletsen met de andere gasten. 2 afspraken kunnen maken voor uitjes met mijn vriendin en mijn broer.
De kinderen hebben lekker gespeeld met hun nichtjes en de andere kinderen.