zaterdag

62 - film, feestje en onverwacht uit eten

De drie leukste dingen van vandaag waren

Voor dochterlief het onverwachts naar de film K3 Bengeltjes!!, pop naaien (van vilt) en The Voice Kids kijken tijdens het onverwachte etentje bij de buren.

Voor zoonlief het kinderfeestje (thema Geheim Agent), judoles en het etentje bij de buren.

Voor manlief het onverwachte kunnen uitslapen gitaarspelen en het etentje + naborrel.

En voor mij? Dat ik mijn boek bijna uit heb (bij judoles), de viltenpop makem met dochterlief en het onverwachte etentje.

vrijdag

61 - vrijdag, bijna weekend!

Vandaag een normale vrijdag met school, werk, spelen, turnen en The Voice Kids...

De drie leukste dingen waren vandaag

Voor dochterlief dat de ruzie met haar beste vriendin weer is bijgelegd, dat ze konijntjes mocht vasthouden bij de dierenwinkel, turnen en dat ze een stukje van The Voice Kids mocht kijken.

Voor zoonlief dat hij na school huiswerk kon maken (bezig met een presentatie maken) en dat hij naar The Voice Kids mocht kijken.

Voor manlief dat het bijna weekend is en dat hij op tijd thuis was voor dochterlief.

En voor mij? De rustige dag op 't werk, de film en samen eten met een vriendin in Utrecht.

donderdag

60 - nieuwjaarsbijeenkomst en circus workshop

Vandaag was een drukke dag waarin manlief dagdienst had, de kinderen overbleven en de eerste keer circus workshop hadden en de nieuwjaarsbijeenkomst van mijn werk was (+ cabaret).

De drie leukste dingen voor de kinderen waren de circus workshop, dat Daniëlle kwam oppassen en dat ze op de bank mochten eten.

Voor manlief het cabaret, het eten en het gesprek met de gitarist van de band.

En voor mij? Het cabaret, dat het oppassen goed is gegaan en dat mijn opruimblog bijna 4000 keer gelezen is.

woensdag

59 - kunst, andere woonkamer en wijkkrant

Vandaag een leuke dag waarin de woonkamer qua inrichting is veranderd Zie dag 62 op mijn opruimblog (klik), ik met mijn moeder naar een tentoonstelling over Hundertwasser ben geweest (super mooi), opa heeft opgepast omdat manlief moest werken, de wijkkrant is bezorgd door zoonlief en dochterlief vrolijk was.

De leukste drie dingen waren
Voor dochterlief de ochtend school, dat opa er was en dat ze SuperRoulette hebben gespeeld en dat ze mij heeft voorgelezen bij naar bed brengen uit 'Muis kan Vliegen'.

Voor zoonlief dat de Topo toets goed is gegaan, dat opa er was, pannenkoeken gegeten en SuperRoulette gespeeld én dat de wijkkrant gelopen is.

Voor manlief was het een saaie dag, maar wel leuk dat het gelukt is om de witte tafels uit elkaar te halen, de jassen zijn gemaakt en opgehaald en dat het eten lekker was.

En voor mij? De veranderde inrichting, het uitje met mijn moeder (lunchen bij De Lucht, tentoonstelling Hundertwasser bij Würth in 's-Hertogenbosch) en dat het recept is gelukt van pasta met kip met kip, perzik en roomkaas Klikdinsdag

58 - sport, muziek en tv...

Vandaag begon de dag vroeg om 5.45u, de katten waren er blij mee :-) En vlak voor ik wegging kwam dochterlief naar beneden, ze was wakker geworden en had mijn hakken gehoord (ik had ze ca een minuut daarvoor aangedaan...?!).
Nou was het fijn dat ze uit zichzelf was wakker geworden, maar ik voorzag problemen voor de rest van de dag omdat het wel vroeg was voor haar... Ik kreeg gelijk - luisteren was moeilijk vandaag...

De drie leukste dingen van vandaag
Voor manlief bezig zijn met zijn te ontwerpen gitaar, bijna alle kerstspullen weggewerkt en biljarten.
Voor zoonlief dat hij aan zijn werkstuk heeft gewerkt (tijger), turnen en gym.

Voor dochterlief aan de computer spelen, mee uit gevraagd naar 'De Griezelbus' en vioolles.
En voor mij? Dat ik op tijd was vanmorgen, dat bijna alle kerstspullen opgeruimd zijn ;-), dat ik vanavond thuis de film ' the king's speech' heb gekeken. Goeie film!

maandag

57 - school, laarzen en hoofdpijn

Vandaag is de eerste schooldag na de vakantie. De kinderen was er eigenlijk nog niet klaar voor... Maar het is toch gelukt om op tijd op school te zijn.

De drie leukste dingen van vandaag:
Voor manlief het ongestoord kunnen uitslapen na z'n avonddienst, dat hij winterlaarzen heeft gevonden en het gitaarspelen.

Voor zoonlief, de Scarabee groep, de BSO en dat de topo toets pas woensdag is ;-)

Voor dochterlief, de rekenles (goed cijfer), de BSO en dat de hoofdpijn wat gezakt is.

Voor mij? Dat iedereen op tijd was waar hij moest zijn en een leuke dag heeft gehad.

zondag

56 - brunch op zondag

Vanmorgen de kinderen in Hilversum opgehaald en naar Van der Valk in Vianen waar we met de PV van het werk van manlief gingen brunchen. Er waren 120 personen, waarvan ca 20 kinderen. Het was een gezellige boel en een super lekker buffet!

Daarna thuis gespeeld, manlief ging werken en wij hebben de kerstspullen opgeruimd én naar Rio gekeken, chipjes erbij, brood met knakworst als avondeten en lekker naar bed, want morgen begint school weer....

De drie leukste dingen waren de brunch, de film en dat ze weer lekker thuis zijn.