vrijdag

332 - terug uit NY, samen eten en TVOH kijken

Vandaag kwamen manlief en oudste dochterlief terug uit NY, uurtje vertraging, ik heb ze opgehaald bij het transferium in Utrecht rn thuisgebracht. Zo konden we even bijpraten. 
Ze hebben een hele leuke week gehad, veel gezien, veel gelopen, veel gedaan. Mooie souvenirs meegenomen en veel verhalen. Daarna ging ik terug naar t werk. 
Manlief kletste verder met schoonouders, grote dochterlief ging terug naar huis. Manlief kookte pasta, we aten samen en toen kregen we allerlei cadeautjes. 

Weer een mooi hartje erbij!! 

Grote dochterlief appte dat ze veilig was aangekomen. 
Dochterlief is naar turnen, zoonlief naar judo. Zometeen nog een toetje eten en naar TVOH kijken. 
En dan weekend!!


donderdag

331 - lange donderdag

10 oktober
Vandaag een lange dag, naar school, overblijven en BSO. Ik heb gewerkt. Manlief had de terugreisdag uit NewYork en heeft in taxi's, bussen en vliegtuig gezeten. 
'S avonds nasi gegeten met z'n drieën en rustig aan naar bed. Ik heb een toer gehaakt aan het kruk-hoesje. Nog twee en dan is hij klaar... 

Bink zat 'verstopt' in de doos...

woensdag

330 - zwemfeestje, Risk en Robin Hood

Vandaag een woensdag vol plannen, waarvan niet alles uitkwam... Maar veel ook wel, ik kreeg de kinderen mét boeken die ze gaan ruilen voor Kinderboekenweek én zwemkleren voor het feestje én cadeautje voor de jarige én brood voor onderweg naar het zwembad op tijd op school. Alleen waren we de gymspullen vergeten... Even nagebracht
Daarna een puzzel voor de wijkkrant gemaakt en laten testen. Daarna redactie vergadering én boeken én waterschoenen weggegeven aan een vriendin.
Met Rick geluncht: warme broodjes.
Daarna naar muziekles en samen koffie/sprite gedronken en heel veel foto's gemaakt...


Thuis samen Risk gespeeld en opgeruimd.
Tessa bij het zwembad opgehaald en haar thuis laten opdrogen en uitrusten, want er was nog muziekles. En já, daar moest ze echt heen, na de tomatensoep met glutenvrije ballen.

Fijne avond!

329 - spelen, bloemen en post

Een mamma-dinsdag vol met opruimen, boodschappen doen, horloge ruilen en cadeautje kopen, thuiswerken, broodje eten samen, thuiswerken, bloemen uit eigen tuin geplukt, lekker ma school met vriendjes spelen, koken, samen eten (kip uit de oven met spruitjes), pappa in NewYork bellen!!, Rick naar turnen, Tessa  de ruilboeken uitgezocht en haar naam er ingezet, samen twee legpuzzels gemaakt, Rick opgehaald, toetje gegeten en heeft hij zijn naam in de ruilboeken gezet die hij had bedacht, naar bed en voorgelezen en toen... Heb ik post zitten maken. Heerlijk!


maandag

328 - bso, samen eten en lekker lezen

Vandaag een normale maandag met werk, school/overblijven/BSO, boodschappen en de kinderen ophalen bij de BSO. Hij deed typecursus, zij speelde viool, terwijl ik kookte. 

We aten met liedjes van OneDirection op de achtergrond, ik las voor en daarna hadden ze nog lekker zelf tijd om te lezen.
Ik haakte verder aan het keyboardkrukhoesje (wauw wat een super galgjewoord...) en hij is nu bijna af, nog twee of drie toeren zwart zodat de rand eroverheen valt, maar ik kan het niet meer zien, ook niet mét spot licht aan...  

zondag

327 - haken, wk turnen en stoofpeertjes

Vandaag stond in het teken van haken, want ik wilde graag het keyboardkrukhoesje graag afhebben. Dat is bijna gelukt... Nog drie toeren stokjes omhaken.


Daarnaast hebben we het WK Turnen gekeken, tussen het haken, spelen en strijken door. En Epke Zonderland is wereldkampioen Rekstok!!

En de hele middag hebben de stoofpeertjes opgestaan, ze roken heerlijk en ze smaken fantastisch. Maar dat komt natuurlijk door de lekkere Merlot die ik erbij deed voor t rode kleurtje... :-)


Net Triomino gespeeld als afsluiting van een lekker weekend. 
En daar was ineens een hartje.. 

Wat helemaal leuk was, dat manlief belde uit NY. Ze hebben het geweldig!