vrijdag

241 - cakejes, feest en zonneschijn

10 juli

Vandaag begon met cakejes bakken en versieren
Michelle & Tessa zijn jarig!
Daarna een gesprek op school over de Scarabee groep van zoonlief. Zijn cito uitslag is supergoed, alleen maar A1 scores, alleen is de druk te hoog, waardoor de school heeft besloten dat hij volgend niet mee doet met Scarabee. Dan kan hij zich rustig bezig houden met de cito's en voorbereidingen in groep 7 en 8. Want we willen natuurlijk dat hij het zo goed mogelijk doet ivm de keuze voor de middelbare school.

Als lunch Pannenkoeken gegeten en de spullen voor het feestje verzameld.  Naar Michelle want daar vierde dochterlief het feestje dus mee samen. Want zo konden ze samen 12 kinderen uitnodigen!
Nadat iedereen er was werden de cadeautjes uitgepakt. Wat zijn de dames verwend zeg! 
Toen met drie auto's de kinderen (inclusief de broers van beide dames :-)) gereden en de rest van de middag bij de Speelheuvel in Houten doorgebracht. Manlief kwam uit z'n werk ook daarheen, dus dat was heel leuk! hij was er zelfs iets eerder dan wij ;-) Wij hebben als ouders het heel rustig gehad, de kinderen speelden lekker en kwamen af en toe iets drinken of eten. Lekker veel tijd om te kletsen dus.
Het weer deed gelukkig leuk mee, volop zonneschijn en de meeste kids dus in zwemkleding. 

Terug thuis kreeg iedereen nog een ijsje voor ze werden opgehaald. 
Broodje knakworst gegeten en met dochterlief de nieuwe spulletjes uitgepakt zodat ze ermee kon spelen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!