zaterdag

269 - eten bij opa en oma, skivakantie gered en knuffelen met de katten

Een hele lange titel...
Maar ik heb nog wel meer te melden hoor!
Vrijdag begon op het politiebureau om aangifte te doen van de verdwijning van onze paspoorten + tasje waar ze inzaten. 
We vermoeden dat ze al voor onze reis uit de auto verdwenen zijn... Tijdens de vakantie  hadden we dus geen ID bij ons - gelukkig niet nodig gehad... 
Daarna naar het Stadshuis voor nieuwe paspoorten, foto's laten maken en bij de balie bleek mn rijbewijs (net) verlopen... Dus ook maar meteen geregeld (en 125 euro lichter...!!). Manlief gaat dinsdag en de kinderen woensdag. 
Daarna mezelf verwend met een lekkere cappuccino...

Thuis geluncht en de tent in de auto. We hebben hem bij mn ouders in de tuin weer opgezet om te laten drogen. Daarna lekkere bbq en koffie. En omdat onze skireis naar Seefeld in 't water dreigde te vallen doordat de accomodatie werd gecanceld...met m'n moeder samen een nieuwe locatie uitgezocht en geboekt. Iets duurder, maar wel dichter bij de piste...!
Ik kan niet zo goed tegen veranderingen, maar dit is waarschijnlijk beter. Nu weten we zeker dat we ons 12,5 jarig trouwen leuk kunnen vieren tijdens de voorjaarsvakantie in 2014.

De drie leukste dingen waren:
Dochterlief bij opa en oma spelen, daar eten en dat ze lekker in haar eigen bedje had geslapen.
Zoonlief naar opa en oma en spelen en eten daar.
Manlief gitaar spelen, dat de tent weer droog en schoon is en dat we een ander appartement hebben in Seefeld.
En voor mij? Slapen in m'n eigen bed, knuffelen met de katten en naar m'n ouders. 

1 opmerking:

  1. Nou zeg, dat is balen van jullie paspoorten/IDkaarten! Altijd rottig dat het ook nog eens een hoop geld kost (onze tas is eens gejat in Praag, moesten we ook aangifte doen, nood-documenten halen bij de ambassade en eenmaal thuis weer nieuwe passen aanvragen, grrr). Wel mooi dat jullie nu een nieuw huisje hebben geboekt voor de skivakantie! Leuk om naar uit te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!