vrijdag

335 t/m 339 - baan, post en TVOH

maandag: een normale maandag met werk, bso, werken en samen eten. 's avonds heb ik mijn allereerste ATC gemaakt (Artist Trading Card)
dinsdag: een dinsdag met werk (uitslag bezuinigingsronde: ik hou mijn baan, maar moet een halve dag minder gaan werken), oma kwam lunchen, werken, buitenspelen, samen eten en naar turnen.
woensdag: een dag vol post, 's ochtends gemaakt, 's middags postzegels geregeld en alles gepost, 2x naar muziekles, 's avonds bleken er nóg 5 brieven weg te moeten. hmmm ik schrijf moeten, dat is niet goed... maar de ontvangers zullen er vast en zeker blij mee worden.

donderdag: de 5 brieven gepost, gewerkt, overblijf, bso, samen gegeten, afsluiting kinderboekenweek op school, dat was leuk, wat hadden ze hun best gedaan!
vrijdag: rare dag op t werk, er wordt van steeds meer mensen bekend wat de reorganisatie voor hen betekent. Balen! kinderen aten thuis, straks samen eten, naar turnen en judo en dan.... TVOH kijken! Joepie - ik hou ervan!

3 opmerkingen:

 1. De week in sneltreinvaart!
  Heerlijk hè al dat papier in allerlei vormen (ansichten, brieven, knutsels).
  Ik heb ook zin in een avondje TVOH, als ik nog zin heb een breiwerkje op schoot :-)
  Roerige tijden op je werk. Een halve dag inleveren valt mee, misschien qua tijd wel fijn zelfs :-).
  Fijn weekend.
  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben in elk geval heel blij voor je dat je je baan niet helemaal kwijt bent, hopelijk redt je het financieel in elk geval met een halve dag minder. Ik hoorde deze week ookdat de partner van een vriendin , die zorgde voor het volledige gezinsinkomen de baan volledig kwijt raakt. Wat een ellende die crisis...
  En wat ben je ontzettend goed bezig. Wil je een keer (als je tijd hebt) uitleggen wat een ATC precies inhoudt? Ik lees er vaak over, maar begrijp niet precies het principe. Het lijkt me niet dat het "gewoon" een zelfgemaakt kaart is, he? Je brief heb ik gekregen hoor! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!