dinsdag

15, 16 en 17 maart

Zaterdag gingen de kinderen naar mijn broer helpen in de 'bostuin' terwijl ik ging handwerken met mijn vriendinen Conny en Anita onder het genot van een heerlijke zelfgemaakte high tea. We hadden onszelf verwend met opgemaakte cakejes, kwarktaart, verse aardbeien, allerlei lekker sandwiches, quiche en warme scones met lemon curd en clotted cream.
We gaven elkaar leuke cadeautjes, kletsen heerlijk over van alles en nog wat terwijl we lekker aan het haken waren. Leuk om elkaar zo te ontmoeten.
ik omhaakte mijn grannysquares,
uiteindelijk wordt het een tas.
Toen ik de kinderen ophaalde kreeg ik nog een rondleiding door de 'bostuin'. Dat gaat heel leuk worden als het eenmaal af is.

Zondag hadden we een pyamadag. Ik haakte aan een deken, hielp bij huiswerk en we speelden spelletjes met elkaar. Een lekkere, gezellige, rustige dag.
de start van mijn ZigZag deken

Maandag was een drukke dag met werk, school, overblijven, vergaderen, BSO en een sport-clinic. Toen ik de kinderen ging halen waren ze vrolijk, zeker Tessa want die had haar cijfer voor het werkstuk over katten terug. Ze straalde helemaal en dat mocht ook, want ze had een 9! Super goed gedaan. 's avonds tekende ik een bijdrage in een ArtJournal.
ArtJournal bijdrage


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!