woensdag

59 - kunst, andere woonkamer en wijkkrant

Vandaag een leuke dag waarin de woonkamer qua inrichting is veranderd Zie dag 62 op mijn opruimblog (klik), ik met mijn moeder naar een tentoonstelling over Hundertwasser ben geweest (super mooi), opa heeft opgepast omdat manlief moest werken, de wijkkrant is bezorgd door zoonlief en dochterlief vrolijk was.

De leukste drie dingen waren
Voor dochterlief de ochtend school, dat opa er was en dat ze SuperRoulette hebben gespeeld en dat ze mij heeft voorgelezen bij naar bed brengen uit 'Muis kan Vliegen'.

Voor zoonlief dat de Topo toets goed is gegaan, dat opa er was, pannenkoeken gegeten en SuperRoulette gespeeld én dat de wijkkrant gelopen is.

Voor manlief was het een saaie dag, maar wel leuk dat het gelukt is om de witte tafels uit elkaar te halen, de jassen zijn gemaakt en opgehaald en dat het eten lekker was.

En voor mij? De veranderde inrichting, het uitje met mijn moeder (lunchen bij De Lucht, tentoonstelling Hundertwasser bij Würth in 's-Hertogenbosch) en dat het recept is gelukt van pasta met kip met kip, perzik en roomkaas KlikGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!