vrijdag

68 - kastje gesneuveld, geen werkstuk, playbackshow oefenen liep anders...

Vandaag een beetje vervelende dag waarop de kater het nodig vond om op de keukenkast te springen waar ons antieke keukenkruidenkastje op stond. Dit is nu aan barrels gevallen, echt in duizenden stukjes.... Zwaar balen dus!
Zoonlief was de hele week al enthousiast bezig met z'n werkstuk, want daar gingen ze op de vrijdag lekker aan werken... Helaas niet doorgegaan, want de juf was er niet (invaller)..
Dochterlief ging oefenen voor de playbackshow, maar er is een meisje afgevallen dus doet ze het nog maar met 1 vriendinnetje...

Maar er waren ook leuke dingen, hier zijn de drie leukste:
Voor zoonlief dat de duim van z'n beste vriendje niet is gebroken, maar gekneusd, spelletjes doen met op en oma en de Cito's die goed gingen.
Voor dochterlief dat ze bij de vriendin heeft geoefend voor de playbackshow, dat pop een sjaal heeft, dat de cito toets goed ging en turnen.
Voor manlief dat zijn pc is gemaakt, dat hij met de auto naar t werk kon en dat we lekker rode kool met hamburger aten.
En voor mij? Dat de kat niet is geplet onder het kastje, dat de vakantiedagen zijn ingevoerd (was zeer arbeidsintensief en heeft de hele dag geduurd..) en dat de poppensjaal is gelukt... Moeders heeft me uitgelegd hoe je 'afkant' ;-) handig die generatie die gewoon heeft leren handwerken op school!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!