zondag

271 - zwemmen, oma en spelen in Loosdrecht

Vandaag een rustige start, met huishoudelijke klusjes (vaatwasser uitruimen, aanrecht opruimen, afwassen) en de kranten bijlezen na de vakantieperiode.
Manlief en de kinderen gingen richting zwembad. Ik bakte een ei voor mezelf, een glutenvrij brood voor dochterlief, las nog een paar kranten en knuffelde met de kat die vond dat hij aandacht nodig had..., bracht vakantiekratjes naar zolder, draaide een was...
Om 13u waren ze weer terug en gingen we richting oma. Lekker zitten kletsen over de vakantie en nieuwtjes. Ze had nog een doos met wolletjes staan, die ik meekreeg!
Daarna gingen we naar vrienden en dronken thee in de tuin. De kinderen speelden om ons heen, het zonnetje kwam ook nog even schijnen.
We sloten de vakantie af bij de M.cDonalds. Want manlief en ik moeten allebei morgen weer werken...

En bleken we bij thuiskomst de verkeerde sleutels bij ons te hebben. Helaas waren alle buren die onze sleutel hebben afwezig, de oppas die het dichtstebij woont ook. Gelukkig waren de ouders van onze andere vaste oppas wél thuis. Daar hebben we onze sleutels opgehaald en konden we 'eindelijk' naar binnen... konden de kinderen tenminste naar bed ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!