maandag

358 t/m 362 - de tijd vliegt als je plezier hebt!

Dag 358 Woensdag

En een wijntje na afloop
's Ochtends ben ik huishoudelijk bezig geweest en de ramen gelapt :-) de kinderen waren naar school en manlief kon uitslapen - hij heeft vanmiddag dienst.
's Middags reed pappa langs de school op z'n motor om nog dag te kunnen zeggen - lief! Thuis snel een broodje eten, gingen we met een vriendinnetje naar muziekles en shoppen in de stad en oefenden we de boekbespreking van dochterlief.
's Avonds aten we spruitjes, ging mijn kroon eruit door een Mentos (meer schrik dan wat anders) en ging ik naar de film met mijn vriendin (Mannenharten).Dag 359 Donderdag
Suzy - lief is ze!
's Ochtends gingen de kinderen naar school en ik naar de tandarts, de kroon kon er weer ingeplakt worden gelukkig.
's Middags kookte manlief en aten we samen - gezellig!
's Avonds deden we nog 1 keer de boekbespreking en was dochterlief er helemaal klaar voor!

Dag 360 Vrijdag

couscous
's Ochtends gingen de kinderen naar school en ik werken.
's Middags aten ze thuis en daarna ging manlief werken. Dochterlief deed 'eindelijk' haar boekbespreking en haalde een mooie 7.
's Avonds aten we met mijn ouders CousCous, toen manlief thuis was en koffie hadden gedronken gingen ze naar huis. Wij keken daarna naar TVOH. Spannende laatste Battles-aflevering!

post gemaakt
Dag 361 Zaterdag

's Ochtends ging manlief werken en hadden de kinderen en ik een rustige ochtend thuis. Zij speelden lekker in en om het huis (stoepkrijt) en ik heb post gemaakt.
's Middags ging dochterlief met een vriendin mee naar een WaterPolo wedstrijd. Zoonlief en ik gingen naar de stad, dronken samen thee in een cafeetje en deden boodschappen.'s Avonds ging manlief naar een concert van Andy Timmons (super gaaf geweest!) en kijken wij naar Holland's Got Talent. Heerlijk zulke shows :-)

Deze schildpad
draagt 4 olifanten op haar rug,
die de Disc World dragen....
Dag 362 Zondag

's Ochtends kon iedereen uitslapen, behalve manlief want hij ging Gitaarbouwen. Het was regenachtig weer, dus alle kinder-stoepkrijtkunst was helaas verdwenen... Ik herlas The Light Fantastic van Terry Pratchett en tekende een ATC van een karakter uit het boek voor een Challenge. Leuk om te doen!
's Middags kwam er een vriendinnetje spelen en lunchte mee. Na de lunch deden we een spelletje, huiswerk en gingen we naar een verjaardag.
's Avonds kwam manlief ook naar de verjaardag en aten we gezamenlijk soep met broodjes. Na het toetje reden we naar huis en gingen de kinderen slapen. Ik begon met een tv-avondje, maar maakte toch nog een aantal schetsen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!