zaterdag

13 - Sinterklaas gezien!

Vandaag stond in het teken van Sinterklaas en biljarten....

Voor zoonlief en dochterlief was het leukste dat ze hebben geholpen met het versieren van de ruimte waar Sinterklaas werd ontvangen in Leusden door de NCV afd Utrecht / Flevoland (Nederlandse Coeliakie vereniging = voor mensen die glutenintolerant zijn en glutenvrij moeten eten). Dat ze lekker veel kruidnootjes en ander lekkers hebben gekregen, en dat er ook nog een kadootje was. Daarnaast dat opa en oma koffie kwamen drinken, dat de oppas eindelijk weer kwam, ze hadden haar gemist. Oh ja, dochterlief vond de verdwijntruc met de Sint ook heel leuk, hij verstopte haar in zijn mantel, beetje flauw maar wel leuk  ;-)

Voor mij was het fijn om te zien dat de kruidnootjes die de pieten gooiden gewoon door beide kids gegeten konden worden. Normaal gesproken verzameld dochterlief ze voor haar broer, want zij mag ze dan niet vanwege de gluten. En nu mochten ze ze gewoon samen zoeken en eten.
Daarnaast ben ik blij met het katten-drinkbakje in de vorm van een poot van grijs leer - gekregen via de 'ik geef weg' Facebook pagina. En was het jaarlijkse etentje met de mannen van de biljartclub + aanhang weer zeer geslaagd!

Manlief had een fijne dienst, vond ook het etentje zeer geslaagd en was blij dat dochterlief nog een knuffel kwam halen toen we daarvan thuiskwamen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!