vrijdag

26 - sneeuwballen vlogen door de lucht...

Vandaag thuis gewerkt ivm de afgegeven code Oranje voor sneeuwval en er is wel sneeuw gevallen, maar niet zoals voorspeld... Geeft niet, thuis ging alles prima want we hebben de mutsen en handschoenen gevonden!.Dan worden de handjes niet zo koud bij de sneeuwpop maken... En bij het sneeuwballen gevecht natuurlijk!

Zoonlief vond de sneeuw het leukste, daarna de keuzehoek, want het Romeinse cijfer-kwartet is bijna af! En als laatste de TVOH kijken!

Dochterlief vond de sneeuw super, dat er een vriendin mee kwam tussendemiddag en dat ze een sneeuwballen gevecht heeft gehouden na schooltijd. Oh ja, ze had een 7 voor geschiedenis toets. En ook TVOH kijken!

Manlief weet het niet, hij is met iets anders bezig. Ik denk de rustige ochtend, dat de sneeuw meeviel ivm zijn werk en dat Suzy, onze poes, zo lekker bij hem op schoot heeft liggen slapen. En dat hij op kerstavond bij het kerstdiner met de familie kan zijn ( kunnen ruilen!).

En ik? Ik vond de sneeuw leuk (om naar te kijken...), dat ik vandaag thuis was en tussendoor kon rommelen met de was, handschoenen zoeken en opruimen en kijken naar TVOH natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!