maandag

36 - het is weer maandag...

Het is weer maandag...
En het was een druk weekend dus voor de kinderen was opstaan erg lastig vanmorgen. 

Komende vrijdag gaan ze maar weer gewoon op tijd naar bed. TVOH is toch afgelopen en The Voice Kids gaan we niet volgen.
Maar eerst nog deze week  werken, Scarabee-les, BSO, dinsdag Kerstontbijt (mijn werk), school, turnen, vioolles, biljarten, woensdag school, keyboardles, eten voor het Kerstdiner op school voorbereiden, Kerststukje maken en Lampionnenoptocht in de wijk, koorrepetitie, donderdag Kerst op school, Kerst bij de BSO, Kerstdiner op school en vrijdag nog spelletjes-ochtend en om 12u, dán is het pas vakantie!
De rest van het weekend wordt het dan weer laat, want dan komt grote dochterlief (woont in Duitsland) logeren voor de Kerst. Ik verheug me er nu al op, want het is altijd erg gezellig.
Ze komt zaterdag en dan eten we lekker pannekoeken. Zoonlief heeft de Monopoly al klaar staan, dat spelen de kinderen altijd samen als ze er is (doorgaand spel).
Zondag gaat ze shoppen met haar pappa en gourmetten we met z'n vijven.
Op maandag kan er nog geshopt worden, bereiden we garnalencocktail voor (voorgerecht voor 's avonds) en gaan we op kerstavond met de hele Zonneveld-familie bij oma Ietje eten. Hoe leuk is dat!
Maar dan gaat ze 1e kerstdag weer naar huis en dan zijn we altijd een beetje verdrietig. Gelukkig hebben we dan afleiding met een kerstbrunch met de Van Olm-familie.
Op 2e kerstdag gaan we met z'n vieren naar de Kerstmatinee (die met die zandkunstenaar..).
De dag erna is nichtjelief jarig en dat vieren we natuurlijk!
Op vrijdag gaan ze naar de BSO. Op zaterdag of zondag gaan we naar de film (Life op Pi)
We vieren maandag Oud en Nieuw. 
Op 2 januari gaan we naar het Kerstcircus in Carré met z'n tienen (opa/oma/broerlief + familie).
3 en 4 januari moet er gewoon gewerkt worden en gaan ze naar de BSO.
Maar op 5 januari gaan we naar het Spoorwegmuseum Winterstijl). En eindigen we deze vakantie op de zondag met een NieuwjaarsBrunch van manlief's werk.
't Wordt dus een leuke, drukke, gezellige kerstvakantie!

Maar eerst nog de 3 leukste dingen van vandaag:

Voor dochterlief dat ze een nieuwe rode jas aanheeft (lekker warm), het tennissen en buskruit bij de BSO (best leuk zo'n sport BSO) en patatjes eten.

Voor zoonlief de Scarabee-lessen (Spaans en filosofie), het tennissen bij de BSO en patatjes eten. 

Voor manlief, dat zijn gesprek goed is gegaan op 't werk, dat hij gitaar heeft gespeeld en dat we patat gingen eten.

En voor mij? Ik vond het fijn dat de zaal voor het kerstontbijt op 't werk al is ingericht (thanx Karin), dat de kopij voor Wijkkrant De Fokkesteeg morgen naar de vormgever gaat (ben benieuwd naar de opmaak) en dat ik de dame die vandaag de scriptieprijs heeft gewonnen, heb geholpen met haar kleding. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!