vrijdag

103 - beetje ziekjes, maar wel spelen...

Beide kinderen zijn niet helemaal fit, maar wilden wél graag naar Ballorig in Houten, maar we waren er later dan normaal, pas om 11u en de mensen stampten eruit... Gelukkig een plekje kunnen bemachtigen en ze hebben lekker gespeeld. Thuis even rustig gespeeld, bedacht wat we gaan eten komende week, de boodschappen daarvoor gedaan, film gekeken (the wild) - mwoah - couscous gemaakt en na het eten met dochterlief zitten breien. De teddy sjaal is nog niet af, nog 15cm erbij en dan is hij klaar. Nadat ze naar bed waren, verder zitten breien bij tv, maar dat was teveel afleiding, zeer moeizame 4 naalden terug en weer heen gebreid, die nu om de een of andere manier verkeerd om zitten..?
Maar goed, ondertussen 14 strepen gebreid, dus 56 pennen (van de 612). Waarvan nu dus 1 grijze baan niet helemaal klopt. Maar dan is het wel duidelijk handwerk ;-)

De drie leukste dingen voor de kindern waren naar Ballorig, het eten en zich minder ziek voelen.

Voor manlief dat hij (terug van z'n werk) nu weekend heeft, vrij is en dat het weekend is.... ;-)

En voor mij? Dat mijn opruimblog 10000+ keer bekeken is, dat ik het breiwerk heb kunnen redden en dat manlief de couscous lekker vond - want eigenlijk houdt hij daar niet zo van...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!