vrijdag

117 - Een grauwe vrijdag met opklaringen...

Beetje grauwe dag, allemaal niet best geslapen, dus we voelen ons allemaal een beetje grauw en met een ochtend humeur is de stemming niet echt lekker deze ochtend... Maar goed, na wat opstartproblemen gaat de rest van de dag redelijk. Op school gaat alles prima, overblijven is leuk en dat pappa thuis is om 15.30u is ook leuk. Ze knutselen, spelen, maken pompons, doen typetopia, viool spelen, Spaans huiswerk, rekenen op de computer met Tom en Tamira... We eten na turnen en kijken filmpjes van NG wildlife. Best wreed soms, maar ja 'ook de tijgers moeten eten...'

De drie leukste dingen van vandaag:
Voor zoonlief de overblijf, het avondeten en TapZoo op de iPad.
Voor dochterlief rekenen, turnen en dat het boek 'maffe meiden - 4ever maf' uit is (las ik haar uit voor).
Voor manlief motorrijden, koken en pompons vastzetten aan een vestje van dochterlief.

En voor mij? Dat op m'n werk een systeem als bulk uitlezen is gelukt, ik zag mezelf al 10.000 documenten handmatig (stuk voor stuk) genereren en opslaan..., een gezellige kwebbel ophalen bij turnen (ochtendhumeur was gelukkig niet blijven hangen) en dat het er eindelijk van gekomen is om de pompons te maken voor het vestje van dochterlief.

Nu nog een kussen-poes maken... Maar dat komt binnenkort wel goed. Hij is als surprise binnengekomen, maar zwaar gebruikt als knuffelkussen, dus de gaten vielen erin. Ik ga er een kussen-lapjespoes van maken. (Van de andere surprise is Barbie er nog, maar de turnbalk is vrij vlot bij het oud papier terecht gekomen....)
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!