donderdag

150 - koekjes en cakejes, rapportbespreking en poezenpoot

Wat een rare dag vandaag. Manlief ging voor t eerst weer werken, de kinderen gingen naar school en ik? ik ging naar de schoonheidsspecialiste ;-) heerlijk verwend!
daarna naar de kringloopwinkel (gitaar gekocht... en andere spulletjes zoals een naaikoffertje) zie atelierEem  voor t hele verhaal. Daarna brood staan smeren want ik had het rapportgesprek voor zoonlief en daarna zouden we meteen door fietsen naar keyboardles. Gesprek verliep prima, maar toen vroeg hij, heb je mn keyboardboek bij je? shoot- vergeten. Dus weer terug naar huis en maar met de auto erheen...
Paar boodschapjes gedaan (eindelijk het gitarenboek gevonden dat manlief voor z'n verjaardag hebben wou!!) en weer terug naar huis (na les).
Want we zouden koekjes en cakejes bakken voor het uitdelen vrijdag (hij wordt 10).
Mmm, maar dan moet ik eerst boodschappen doen. Hij ging nog even buitenspelen.
Ondertussen was manlief thuis, het was goed gegaan met z'n voet, gelukkig!
Terug met alle bakspulletjes zijn zoonlief en ik begonnen aan de koekjes en de cakejes. Alles verliep prima, snelle pizza gegeten en na het eten waren alle cakejes ook gaar. Alles in zakjes staan doen (vers houden). De kinderen naar bed, manlief naar de laatste vliegvis-vereniging bijeenkomst van dit seizoen. En ik? Ik heb de keuken opgeruimd, maar eerst heb ik de tweede bloem zitten haken van Atelier Valerie. Het is een gerbera, mooi maar wel bewerkelijk... Hij is bijna af.
Manlief had leuke vis-dingen gewonnen bij de loterij, dus hij kwam zeer vrolijk thuis. Nog even gepraat en toen ging ik naar boven. Hoop misbaar, gauw de deur weer open en bleek dat Suzy's pootje tussen de deur had gezeten. Ach, arm beest!! Geprobeerd Bink te kalmeren, die was meer in paniek dan zij (echte man, hihi). Manlief heeft Suzy nog kunnen benaderen. Ik ging niet prettig naar bed... Maar gelukkig wilde ze vanmorgen eten en  t zal wel pijn doen, maar ze loopt wel (beetje hinkepoten).

De drie leukste dingen van gisteren waren
Voor zoonlief keyboardles, buitenspelen en de traktaties maken én pizza eten.
Voor dochterlief school, buitenspelen en helpen bij 1 serie cakejes én pizza eten.
Voor manlief dat hij eindelijk weer kon motorrijden, dat z'n teen ietsjes beter gaat en de vliegvis mannen weer gezien.
En voor mij? Gerbera haken, al het bakken met zoonlief en dat het pootje van Suzy gelukkig meevalt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!