vrijdag

152 - verjaardag, wijkkrant en patatjes

Vanmorgen ontbijt op bed gemaakt voor zoonlief, gezongen, cadeautjes uitgepakt, naar school mét de koekjes én de cakejes, overblijf spullen, hij straalde helemaal maar wordt toch wel verlegen van alle  aandacht...
Manlief was al t werk, ik ging naar m'n werk. Om 15u waren we allemaal weer thuis, opa en oma waren er ook en hebben we lekker de kaarsjes uitgeblazen op de appeltaart. Dochterlief had óók appeltaart, maar dan zonder gluten...
Lekker zitten praten en op de iPad gepeeld, dochter ging nog naar turnen...
Patat met kip uit de oven én appelmoes was het gewenste verjaardags eten. Lekker toetje toe.

Hij is lekker verwend, kreeg kaarten, boek 'de kronieken van Fantasia' deel 1 - redding van het verloren rijk, gehaakt slingertje, spel over paarden en een parachute-bal spel. Van opa en oma kreeg hij 'het Lego voorbeeldboek' en héél veel Lego, twee grote bakken. Ze gingen samen meteen aan de gang! Nog veel telefoontjes, whatsapp van oma uit Turkije, grote zus gesproken.

Heemaal rozig gingen ze lekker naar bed, maar wel eerst voorgelezen uit 'het verloren Rijk', leuk boek. Het is deel 1 uit een serie dus voorlopig zijn we wel even zoet ;-)

De drie leukste dingen waren
Voor zoonlief z'n verjaardag, patatjes en alle cadeautjes.
Voor dochterlief turnen, keuzenhoeken en het uitdelen van broer op school.
Voor manlief dat zoonlief jarig was, de appeltaart en dat werken qua voet prima verlopen s.
En voor mij? Ik was blij dat zoonlief zo blij was, dat de wijkkrant naar de vormgever is en dat het en gezellige dag was vandaag!!1 opmerking:

  1. Nog van harte me je zoon. En het klinkt als een drukke maar wel erg leuke dag

    Gr inge

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!