woensdag

52 - kerstcircus!

Gisteren was een gezellige dag met 's ochtends opruimen (manlief+ kinderen), schoonheidsspecialiste (ik) en 's middags samen lunchen, naar het kerstcircus in Carré (met opa, oma, mijn broer, schoonzus en nichtjes) en daarna met z'n tienen Italiaans eten.
Het kerstcircus was super mooi, we zaten op de 1e rij!, met zeeleeuwen act, paarden (dame die stond op twee paarden maar elke keer de touwen miste van het volgende paard, maar de paarden deden gewoon wat ze gewend waren), Chinese vliegende meisjes, trapeze act met 4dubbele salto en een 2x 3dubbele salto (maar dat lukte pas bij de 3e poging - wel knap dat ze het bleef proberen), slangenmens, acrobatiek uit de Oekraïne (stelletje met deken), zeer grappige clown (Laribe), dochter van clown, acrobatiek, waarbij de man balanceerde op de vrouw -erg knap, wat een beheersing!-, touwenact, paarden (Hongaars), rolschaatsact (wat een snelheid), Belgische clown (niet zo grappig) , Deense goochel act met allerhande vogels en uitklapbare kooien en de finale met alle artiesten. Het duurde 3 uur en in de pauze hadden we een eigen tafel (gereserveerd met drinken, popcorn en al) en dat was erg prettig.

De drie leukste dingen van de kinderen waren Just Dance 4 spelen op de Wii, kerstcircus en het eten daarna. Zoonlief was ook blij toen we uit het restaurant gingen, want het was er super warm... En dochterlief vond het enorme houten ei met gekleurde lampen in Amsterdam erg mooi, helemaal omdat je erin mocht...

Manlief vond het circus en het eten het leukste. En ik denk ook de werkbank opruimen.

En ik? Ik vond het fijn dat manlief de werkbank en andere plekken met gereedschap heeft opgeruimd, het kerstcircus en het gezamenlijke eten bij de Italiaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!