woensdag

157 - bezoek, kat naar buiten en muziekles

Vandaag startte met opruimen, kinderen naar school, nog meer opruimen, bloemetje haken, want... Ik kreeg bezoek. Van Conny, mijn blogvriendin. Met haar ben ik ook naar Stoffenspektakel in Nieuwegein geweest. Erg gezellig, we kletsten, dronken thee met een koekje, haakten samen een hartje én ze heeft me de manier van het omhaken van een potje laten zien, maar dat is best lastig!
Ondertussen was manlief wakker geworden en na even gekletst te hebben ging hij de kattentuigjes ( te klein...) ruilen bij de dierenwinkel... Het zijn nu hondentuigjes - ha!
De kinderen uit school gehaald, zoonlief gechauffeerd naar muziekles, boodschapjes gedaan, terug naar huis. De katten 'uitgelaten'. En met dochterlief naar muziekles - eerst een film over hoe een viool wordt gebouwd (leuk om te zien) en daarna had ze cello/vioolles ensemble (voor t eerst) alleen waren er geen cello's.... Ze was daar een beetje erg verdrietig over. Zelfs zo erg dat haar juf heeft beloofd een cellist in de normale les uit te nodigen... Nu maar hopen dat dat lukt.
Terug thuis had manlief het eten gemaakt (held!!) en daarnet samen de Kids in bed gelegd.

De drie leukste dingen van vandaag waren voor
Zoonlief vond de onvoldoende voor rekenen niet zo leuk, maar hoe we reageerden was wel fijn (hij dacht dat we zouden flippen... Ik kon me nog net beheersen -ha!), muziekles en samen eten.
Dochterlief was verdrietig dat er geen cellisten bij waren, maar vond de muziekles toch erg leuk, spelen bij/met Krit en het eten (rode kool met gehaktbal!!)
Manlief  weet het niet, die was lekker vrij en hoefde niets behalve koken ;-)
En voor mij? De katten uitlaten,  samen met Conny haken en POST krijgen en versturen.

1 opmerking:

  1. Lekker aanrommelen noem ik dat, alles wordt gedaan, die tijd heb ik achter de rug, rijden naar muziek, sport ,majorettes, pfffff
    Ik hoop dat de Cello komt, leuk voor je dochter!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!