woensdag

122 - fijne woensdag

Vanmorgen was het koud toen de kinderen naar school gingen. Manlief was al naar zn werk op de motor - brrr. T heeft licht gesneeuwd. Maar om 10u gng het zonnetje schijnen en dan is het al snel heel lekker. Zonder jas in de zon ging prima. Ik heb zitten breien en de keukenapparaten schoongemaakt (ontkalkt).
Na de lunch gingen dochterlief en ik boodschappen doen, terwijl zoonlief muziekles kreeg. Bij de winkel vonden we spannende snoepjes, maar dat vertelt ze zelf hieronder.
Toen we thuis kwamen gingen de kinderen buitenspelen. Dochterlief was al weer snel terug, gevallen in een kuil en was helemaal doorweekt -echt álles was nat en kledderig... Dus de kleren in de was en dochterlief onder de douche - opwarmen.
Manlief kwam thuis en heeft gitaar gespeeld en heeft de krabmat voor de katten opgehangen. maar door het boren willen ze er (nog) niets van weten...
en een scoubidou gemaakt voor zoonlief's portemonnee.
De ovenschotel broccoli - mozzarella - ansjovis - aardappelen was niet echt een succes voor de kinderen, dus het duurde even maar uiteindelijk hadden ze het op. En toen kregen ze een ijsje...
Ik geloof dat voor niemand het avondeten een echt succes was - hihi. Ik zal het niet meer maken :-)
Oh gelukkig, de katten ontdekken voorzichtig de krabmat - zijn de gaten in de muur toch niet voor niets gemaakt - ha!

De drie leukste dingen van vandaag waren voor
Manlief dat het heeft gesneeuwd, gitaar spelen en dat de zon lekker scheen toen hij aan het werk was. Dochterlief dat ze snoepjes mocht kopen die je in een bakje mocht doen als bij een soort snoepautomaat (J.umbo), dat ze buiten heeft gespeeld en dat ze tóch een ijsje als toetje mocht.
Zoonlief dat juf Annemarie er was, keyboardles en buiten spelen. Lekker in de plassen en het zand spelen.
En ik? Ik vond het fijn dat het zonnetje lekker scheen vandaag, dat ik bij de schoonheidsspecialiste ben geweest (heerlijke ontspannende gezichtsmassage gehad) en dat ik leuke post heb gehad (een enveloppe met allemaal kleine cadeautjes (lief!!) en een bestelling van wol en vulling voor poppen... Maar het was wel erg veel vulling (2 zakken van een kilo.... ;-)) had ik een beetje verkeerd ingeschat - dus voorlopig hebben we ruim voldoende vul-spul voor kussens, Amiguri-poppetjes, vilt projecten, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!