zaterdag

125 - zaterdag en lente...

Vandaag gaat manlief naar de ALV van de visvereniging. Ik ging op de fiets dochterlief brengen bij het MEC voor een jeugdgroep van het IVN - deze keer ging het over eieren en nesten bouwen.
Daarna gingen zoonlief en ik naar de stad om te shoppen. Vloog zijn ketting van de fiets... Gelukkig was er een meneer met ligfiets die te hulp schoot...
Het passen van kleding vond hij minder, maar wel leuke lente kleuren gevonden (een groene broek...). Daarna wat gedronken met wat lekkers en de Bart Smit leeg gekocht... Nou dat was het plan..., maar t viel mee, alleen Pokémon kaarten gekocht.
Terug om dochterlief op te halen, mét een mooi nestje en zelf geschilderde eieren.
Tosti's gemaakt en daarna boodschappen gedaan.
Er werd nog buitengespeeld, opgeruimd en eten gekookt. Nu zijn we op de iPad spelletjes aan het doen. Ook gezellig, voetbalspel "Score" met z'n allen!

De drie leukste dingen?
Dochterlief vond de paaseitjes lekker, de shoarma mét een glutenvrij shoarmabroodje en bij de IVN-jeugd met eieren knutselen.
Zoonlief vond het shoppen leuk, de Pokémon kaarten die hij kocht en shoarma eten (drie broodjes!!)
Manlief vond wakker worden (vrij zijn), de vergadering en het eten het leukste.
En ik? Ik vond het fietsen met de kinderen leuk, het shoppen met zoonlief en dat het huis weer gezelliger is (zie morgen het opruim blog).Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!